Катастрофа в София - ежедневна тема, която този път успя

...
 Катастрофа в София - ежедневна тема, която този път успя
Коментари Харесай

Катастрофа със стара Жигула събуди вълна от съпричастност СНИМКА

 Катастрофа в София - ежедневна тематика, която този път съумя да сплоти столичани.

Произшествието станало на бул. " Мария Луиза " и " Опълченска ". По неразбираеми условия се блъснали " Шкода " и " ВАЗ 2101 ", каран от възрастен господин.

В мрежата се появява и фотография от обстановката. На която виждаме лидера на синята кола, който умислено се е загледал в земята.

Вместо нормалните мнения, осъждащи произшествие на пътя, под обявата става нещо ненадейно. Столичани са обединени в изненадваща идея.

Те търсят координатите на господина, с цел да се опитат да му оказват помощ при ремонта, който би трябвало да претърпи автомобила му, за който той очевидно се е грижил през всички тези години.

Вижте някои от мненията:

" В групата за ретроавтомобили, където бе препостната обявата един човек предложи да подари всички нужни елементи за Жигулата. Ако някой познава притежателя да помогне за взаимозависимост! ", написа Явор Кръстев.

" Дядото наподобява обезверен, кой знае от по кое време си я пази и в случай че има и единствено това край... ", написа Христо Т.

" Споделяйте, дано го открием! Бих дарил скромна сума, в помощ на дядото с цел да му оправят колата! ", прибавя Дамян Г.

" Уааао! За първи път в тази група мнения без хейт и мрънкане... Колко крепко би било да сме по този начин непрекъснато ", заключава различен консуматор.

За часове обявата събира хиляди реакции и стотици мнения. От които голяма част са на хора, които желаят да оказват помощ на мъжа със синята кола. И кой знае, към този момент положителни хора може да са съумели да го поддържат.

Случката не за първи път демонстрира, че у нас положително към непознатите не липса, само че е въпрос на избор.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР